Hvalpe Petrova 2015

Andjøh’s Nadia Petrova har den 20. december født 4 hvalpe med Thirsgaards Tjegge “Gunner”  Alle hvalpe er reserveret.
Vi forventer hvalpe der bliver gode familiehunde samt med jagtegenskaber.

Se forældreparret – og klik på billederne for at få yderligere informationer om hundene længere nede på siden.

    Vi har tidlige lavet denne kombination med stor succes – se vores skønne kuld fra 2012 – HER

___________________________

02.februar – Hvalpene nyder livet – de har været ude i den stor verden. I denne uge har vi haft besøg af vort barnebarn – han nød hvalpene i fulde drag. Så der er virkelig blevet leget. Hvalpene har kørt meget bil – og er blevet helt fortroligt med det – de er faktisk ret seje. og som det ses på billederne – er hvalpene meget nysgerrige.

29. Januar – Så er vi her igen – Vi har nu fået vores første ormekur – derfor skulle vi alle vejes – tror madmor er ret tilfredse med os. Vi har haft en masse søde gæster i denne uge og som det ses på billederne har vi også fået lov til at lege i køkkenet med alle mulige mærkelig ting – og ingenting er vi bange for – vi er nemlig seje.

20160125_223644-001

Så er det op på vægten

gang i maalkebaren

Skønt med en lille tår mælk

 

20160129_154044

Legestuen

 

25. januar – Nu er vi 5 uger gamle – og alting bliver bare sjovere. I dag har vi været ude for første gang – og det var så dejligt at vi havde vores mor med. Vi ses i næste uge.

Forside

18. Januar – Hvalpene er nu blevet 4 uger – tiden flyver afsted. De sover meget og stortrives. I dag har vi haft hvalpekøbere på besøg – og sikke en fest vi fik – som det ses på billeder havde børnene også en skøn time. Selv far ser forelsket ud. Vi er blevet nusset og kysset i stor stil. Som det ses længere nede på siden har vi prøvet at spise det de kalder for fast føde – det smagte himmelsk.

20160118_160910Hvor er du dejlig …… 

Så kom der endelig lidt billeder af hvalpene. Det blev til 2 skønne tæver og 2 knægte. Alle hvalpe har det godt – spiser godt af den fyldte mælkebar.

                   Thirsgaards Tjegge (Gunner)​ gunner-hvalpe               Andjøh’s Nadia Petrovapetrova_hvalpe