Hvalpe 2016

Andjøh’s Nadia Petrova har den 23. juni født 6 hvalpe med Thirsgaards Tjegge “Gunner”  Det blev til to sorte tæver og to gule tæver. En sort han og en gul han. Så fordelingen er bare helt perfekt.

Vi forventer hvalpe der bliver gode familiehunde samt med jagtegenskaber.

Se forældreparret – og klik på billederne for at få yderligere informationer om hundene

 _________________________________________________

14. August – Ja – så kommer vi med lidt flere billeder fra en dejlig tur med hvalpene til badesøen ved Ulfborg. Vi havde taget lidt vildt med som hvalpene fik lov til at snuse til. Da alle hvalpe havde haft poterne i vandet – gik vi over en gangbro til en lille ø. Dette gjorde alle hvalpe uden det mindste problem. Se denne lille billede serie fra vore tur. Lidt længere ned kan I se en lille film – der viser de seje hvalpe. 🙂

Her er hvalpene kommet i bilen – sikret i buret. De syntes godt nok at det var lidt “træls” til at starte med – men de faldt hurtigt til ro.

01-20160814_102844

En lille film der viser hvor modig og tillidsfulde hvalpene er – Vi havde jo gået vejen én gang -så hvorfor ikke igen. Se de tydelige signaler hvalpene sender hinanden – en skam der ikke var kamera på fra den anden side 🙂

3. August – I får da lige lidt flere billeder – da web-mama kom forbi. Hun kan altså ikke lade være med at snuppe lidt billeder af os. Vores gule bror med blåt halsbånd på – har endnu ikke fundet sin nye familie – så derfor håber han at der snart kommer nogle søde mennesker der vil give ham et skønt hundeliv.

Vi har selvfølgelig været ude en tur i haven – imellem alle de grimme byger der har været i dag – men vi er ligeglade med om det regner – når vi har sovet inde i køkkenet – ja, så kommer madmor og kalder os ud og vi er blevet så dygtige til at gå udenfor at tisse, så vores mennesker siger at vi er gode – har vi hørt 🙂

20160803_150844

2. August – Så blev det tid til lidt nye hvalpebilleder. Der sker virkelig meget med hvalpene nu – og når vejret tillader det – kommer de en tur i haven. Hvalpene har fået nye omgivelser at være i. De er sammen med os i hele køkkenet – så de bliver vant til de forskellige lyde og nærvær med os hele dagen – da vi jo er så heldige selv at have ferie.

20160801_105550

Det er skønt at kunne spise ude – og der er plads til alle 🙂

20160801_144551

21. Juli – Sommer og sol, ja det har hvalpene nydt godt af i dag. Hvalpene er nu så store at de kan komme ud i det gode vej – Alle hvalpe har fået deres halsbånd på – så vi kan begynde at kende deres unikke personligheder. – Her et par billeder fra haven – hvor mor Petrova nyder at have hvalpene hos sig.

20160721_155323

20160720_183823

19. Juli – Ja, så kommer der lige en lille extra opdatering – Vi har haft besøg af nogle søde hvalpekøber, hvor vi fik taget lidt billeder. Lyset er ikke så godt, desværre. Men snart kan hvalpene komme ud – så der vil komme endnu flere billeder senere. Kan fortælle at alle hvalpe stortrives.

16. Juli – Så er hvalpene blevet 3 uger – og der er sket en hel masse i de sidste 14 dage. De har fået øjnene åbnet – og fik i går deres første “faste” føde. De staver nu rundt på deres små ben – Ellers går tiden med at spise og sove – de stortrives alle samme og mor Petrova er en super god mor. Her lidt billeder fra dagen i dag.

 

20160716_160054

20160716_160010

1. Juli – En lille film af hvalpene – her er de en uge og en dag gamle.. Mælkebaren er godt fyldt op og Petrova er en super god mor.

 

27.juni – Her et nyt billede af hvalpene – der sover, spiser og vokser.

hvalpe

26. juni – Alle har det godt. Lige tre af hver farve.Her lige et sparsomt billede af de skønne hvalpe ( venter på Jon Andersen  🙂 så der kommer forhåbentlig snart mange flere billeder.

20160624_111001

                              Thirsgaards Tjegge (Gunner)​ gunner-hvalpe               Andjøh’s Nadia Petrovapetrova_hvalpe