Darfy's Ecry-Steffie' hvalpe 4. august 2009

 

________________________________

 

 

                           

      Se flere billeder af Shadow - Klik på billedet

 

 

Miska T. Black Shadow

(Sparkfield Topi - Miska Rati)

 

Født: 04.05.2004

HD: A

AA: 0

Optigen Normal/Clear

Øjenlyst u.a. 21.03.2007

Resultater:

Kvalifikationsprøve bestået

1.pr. Åbenklasse A

2.vinder m/CK Vinderklasse B

 

Darfy's Ecry-Steffie

(DKBRCH Darfy's Ivanhoe II - Darfy's Valentina)

 

Født: 24.11.2004

HD: A

AA: 0

Optigen Normal/Clear

Øjenlyst u.a. 23.05.2008

Resultater:

1.pr. Åbenklasse A

1.vinder m/Cert. Vinderklasse B

2.pr. åbenklasse Udstilling

 

 

 

Alle hvalpe er solgt og rejst ud til deres nye hjem. Vi ønsker jer alle held og lykke med jeres nye familie medlem - pas nu godt på de små guldklumper..:-)

 

 

6. Oktober -  Fire af vore hvalpe er rejst til deres nye familier, og vi har fået mange positive tilbagemeldinger.Vi har stadig to dejlige hvalpe der søger en familie. Hvalpene er nu snart 9 uger gamle.

 

________________________________

 

 

26. September -  I denne uge er vi blevet præsenteret for skind og Mikkelræv...han var godt nok spændende at rykke og snude til. I kan nu se en lille film af os lidt længere nede - da vi bliver præsenteret for en krage.

 

 

 

 

 

________________________________

 

 

20. September -  Vi har igen haft besøg af hvalpekøbere, vi nød det dejlige vejr i haven. Hvalpene syntes at børnene var sjove at lege med. Der har rigtige været gang i den i weekenden - vi har prøvet at "smage" en dejlig krage, den var vi alle vilde med. Vi elsker at være ude i vores have som nu er blevet til den store legeplads. Når vejret er godt får vi maden serveret der. Men vi kan bestemt også godt lide at komme ind i vores kasse for vi trænger stadig væk meget til at sove og vokse os store og stærke. Ses igen i næste uge.

 

 

 

  Her kommer jeg

 

 

  Jeg kan nemlig allerede godt apportere dejlig jordknold...er jeg ikke dygtig

 

  Hvad er det ??

  Nøj - hvor er den god.. Alle ville gerne smage på fuglen.

 

 

________________________________

 

 

 

________________________________

 

 

16. september 2009: Hvalpene er i dag 6 uger og nyder livet i fulde drag da vejret har vist sig fra sin gode side. Nyd billeder taget fra vores have.

 

 

________________________________

 

 

12. september 2009: Hvalpene er nu næsten 6 uger gamle og har været ude når vejret har tilladt det. De har været på køretur til Ulfborg Kjærgård ved badesøen og prøvet at lugte til det våde element, hvilket de nød i stor stil. Som det kan ses på ugens billeder går alle hvalpene på opdagelse i de mange nye ting der findes på deres vej... ses igen i næste uge med nye billeder af hvalpene.

 

 

 

 

 

________________________________

 

 

04.september 2009: Hvalpene er nu en måned gammel og der er virkelig kommet liv i hvalpekassen, De spiser, sover og de har alle taget godt på i vægt. Hvalpene har været ude for første gang, hvilket de nød i fulde drag som det også ses på nedenstående billeder. 

 

 

 

 

 

________________________________