Andjøh's Nadia Petrova er parret med  Thirsgaars Tjegge "Gunnar"

 

Petrova har den 23. maj 2012, født 7 dejlige hvalpe. Det blev til 5 tæver og 2 hanner.

 

Hvalpene er salgsklare - onsdag den 18. juli i uge 29 - alle hvalpe er solgt.

 

Flere informationer omkring denne kombination "klik på billederne af hundene" længere nede på siden og kontakt os gerne på Tlf: 60770067/50511088

 

Vi forventer hvalpe der bliver gode familiehunde samt med jagtegenskaber.    

 

_________________

 

Alle hvalpe er solgt og rejst hjem til deres nye fammilier - Vi glæder os til at følge dem fremover i deres nye liv. På nu godt på de små guldklumper. Se de sidste billeder af hvalpene sammen med deres nye familie.

 

  Hvalpe kassen er TOM

 

 

 

 

 

__________________ 

 

 

15. Juli 2012:  Så bliver det sidste gang I får os alle sammen at se i samlet flok. Vi har været en tur ved badesøen og som I kan se på videoen havde vi det så sjovt i vandet. Det blev til sidst så koldt - da vi hørte at vi manglede 5 grader. I må lige vente med at se nogle billeder fra denne uge - men nyd i stedet for den gode film af os. Vi skal til dyrelægen her i dag og have vaccination og chips i - så vi bliver klar til at komme og bo hos vore nye familier.

 

 

 

 

 

    

 

Vi kom da alle i vandet - men det var noget koldt - læg mærke til de to små gule vovser der stikker af med en due :-)
__________________ 

8. Juli 2012:  Vi er nu godt 6 uger gamle - og puha vi bliver helt forpustet over at skulle fortælle jer, hvad vi har oplevet siden sidst. Som I nok kan se denne gang - er fotografen simpelhen gået afmok :-) Vi er blevet præsenteret for alt muligt. De kalder det for vildt .. kanin, duer og krager - det syntes vi godt nok var spændende og vi ville alle sammen smage på det. Vi har fået en HEL have, hvor vi rigtig kan boltre os  - hold da op,  hvor har vi det bare sjovt. Vi bliver også præsenteret for nogle mærkelig lyde, for vi kan godt høre hvad naboen går og laver. Vi har også haft så mange gæster, at vi næsten ikke kan huske hvad de hedder alle sammen - men de syntes bare vi var herlige :-) vi har hørt at vi skal ud i "det våde element" i denne uge - så I kan bare vente :-) Det bliver nok nogle meget spændende billeder I får af os der... Vi ses i næste uge.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

_________________

 

28. Juni 2012:  Vi er nu blevet 5 uger gamle og tiden flyver afsted. Vi har haft rigtig mange gæster og denne gang fik vores fotograf heldigvis nogle gode billeder af børnene - de var så søde og ville så gerne nusse os :-) Vi elsker at komme i haven - og vores mor giver os stadig lidt ved mælkebaren, på en helt speciel måde... se de nye billeder fra denne uge

 

 

 

 

_________________

 

20. Juni 2012:  Vi er nu blevet 4 uger gamle og vi har fået udviget vores indendørs hvalpegård. Nu kan vi rigtig lege med alle de ting som vores madmor giver os. Vi har i denne uge fået "rigtig" mad ... mums det smager godt. Selvom vi gerne vil há en bette tår fra vores mor - er hun godt nok blevet fedtet. Men - så er det godt at den faste mad smager så godt. I denne uge har vi også fået et toilet - og vi hører, de siger dygtig - når vi laver stort eller bare tisser - så gør vi det selvfølgelig gerne igen:-) Vi har også haft en del besøg - de kalder dem for hvalpekøbere - og nogle af dem har børn med - og dem elsker vi at være sammen med - så vi håber at de kommer igen. Vi har også været så heldige at vejret har været så godt, at vi kunne få serveret maden i haven - og vi elsker allerede at være ude. Især når solen skinner ...  vi glæder os til at se hvad de ellers finder på til os. :o)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

_________________

 

11. Juni 2012:  Hvalpene er nu blevet godt 3 uger - og hold op hvor der bare er sket noget på den uge - der er virkelig kommet liv i hvalpekassen. Vi har fået øjnene op - så vi skal lige finde ud af hvad det hele er for noget. Vi har selvfølgelig fået klippet vores negle - og vi stortrives men vi bruger stadig rigtig meget tid på at sove og spise - og vores mor Petrova giver så rigelig mængder mad vi kan godte os af. Vi kan faktisk hoppe ud af kassen nu ... så det vare ikke længe før vi får meget mere plads. Så nyd billederne af os :-))

 

 

 

 

 

 

 

  Det er dejligt at have noget at sove på :-))

 

 

 

2. Juni 2012:  Så er vi her igen - blot for at fortælle at vi har det rigtig godt. Vores tid går meget med at spise og sove. Vi klager ikke - der er bare fuld bar hele tiden - og vores mor er stadig den bedste i verden. Vi har hørt menneskene sige - at vi er en gang blandet boljser - mange fine farver, og det er vi skam rigtig stolte af :-) Men det kan I jo selv se på de nye billeder af os - Ses igen i næste uge. 

 

  Her ses farvespillet meget tydeligt.

 

 

  MUMS - hvor smager det bare godt :-)

 

 

 

Petrova - en super mor !

Lille sort hvalp

 

_________________

 

 

 

_________________

 

        

 Se flere billeder af Gunner - Klik på billedet

 

 

Se flere billeder af Petrova : HER

Samt flere resultater : HER

 

Thirsgaards Tjegge (Gunner)

(Ffynongain Gunner at Tudorcourt - DKJCH Thirsgaards Nadia)

 

Født: 3.02.2008

Stambogsnr. DK3932/2008

HD : A AA : 0
Øjenlyst u.a. d.15/12 2010
Optigen: fri via forældre
testet fri for EIC og CNM
 
Resultater:
Brugsprøve bestået d. 3. jan.2009
Kvalifikationsprøve bestået d. 4.sep. 2010
1.præmie åbenkl.,markprøve B
1.præmie åbenkl.,markprøve A
WT5 åbenklasse Working Test
1.vinder markprøve C
bestået WT vinderklasse, Brahetrolleborg
3.vinder m CK, markprøve B, St.Vildmose
4. vinder, markprøve B, Søholt
Udmærkelse, markprøve A, Hjortholm
2.vinder m CK og Certifikat, markprøve A Rørbæk Hovedgård

 

 

Andjøh's Nadia Petrova

(NJCH Searover's Kits Duke - Darfy's Ecru-Steffi)

 

Født: 25.07.2008

Stambogsnr. DK17014/2008

HD: B AA: 0/

Optigen Normal/Clear

Øjenlyst u.a. 09.06.2010  

OCD fri - 31.07.2009

 

Resultater:

Brugsprøve bestået

2 x 1.pr. Åbenklasse B

Off: Udstilling - 2. pr

4. vinder markprøve B

Markprøve B vinderklasse med udmærkelse