Hvalpe Medina & Kaos – 2017

Vi har fået 8 dejlige hvalpe efter DKBRCH DKWTCH Frank In Greenwood

Dark Moor’s Medina har den 13. december født 8  sunde og super skønne hvalpe. Det blev til 4 sorte hanner, 2 sorte tæver og 2 gule hanner. Alle hvalpe har det godt – og er klar til afhentning første uge i februar.

Faderen til kuldet er: DKBRCH DKWTCH Frank In Greenwood. Kaos blev Elitevinder 2017. og er desuden Dansk Brugs Champion – Dansk Waking Test Champion – Dansk Jagt Champion.

Vi forventer hvalpe der bliver gode familiehunde samt med jagtegenskaber.

Når I køber en hvalp hos os – er det os der efter 8 ugers observation – vælger den hvalp der passe bedst ind i den nye familie.

30.Januar – Det må vist være på tide at I får lidt nye billeder fra hvalpeland 🙂 Der er sket så meget – hvalpene har været ude at opleve den store verden i stor stil. De har prøvet at spise i haven, hvor legepladsen blev flyttet med. Fasan har de også haft fornøjelsen af.  De har været ude i “skoven” – og i dag har de været med på plejehjemmet, hvilket både var til stor glæde for de ældre og selvfølgelig også godt til hvalpene. Alle tager det hele med ophøjet ro.

26994332_10155548935567701_5343343893790380793_n

___________________________

17. Januar – Så har hvalpene været uden for – for første gang. De var så seje – og hvem tror ikke det var lidt koldt for de små poter, men som det ses på billederne, skal den store verden undersøges  Ellers går det godt hos hvalpene – de spiser godt og får en lille tår af Medina i ny og næ. Vi ses i næste uge  😉

10. Januar – Nu er det vist på tide at vi får lagt lidt billeder ind af hvalpene der nu er blevet 4 uger gamle og stortrives. Medina er den perfekte mor. Hvalpene har haft rigtig mange på besøg – og de er jo et stort hit – især iblandt børnene.

Forside

 

16. december: Der er ro i hvalpekassen – og Medina klare hvalpene til UG – og har det super godt  Ring endelig til os til en uformeld hundesnak 🙂

Resized_20171216_101912

Klik på billederne – for mange flere oplysninger omkring hundene.

                Frank in Greenwood ”Kaos”                       kaos_318        Dark Moor’s Medina         medina-hvalpe-new