Hvalpe 2019 – 4.UHM17 Partridge Frozen Debbie & Lesser Burdock Forest

 

Debbie har den 29. marts født 9 dejlige hvalpe   

ALLE HVALPE ER RESERVERET

4.UHM17 Partridge Frozen Debbie & Lesser Burdock Forest ejet af Boye Rasmussen. 

Vi forventer hvalpe der bliver gode familiehunde samt med jagtegenskaber.

Når I køber en hvalp hos os – er det os der efter 8 ugers observation – vælger den hvalp der passe bedst ind i den nye familie.

Fødslen gik rigtig godt – Debbie er en fantastisk mor og alt ånder af ro og tilfredshed. Fordeling af hvalpene kom til at således ud: 1 gul han, 1 sort han, 3 sorte tæver og 4 gule tæver. 

17.05.2020

I denne uge får I den helt store opdatering fra hvalpelandet. Hvalpene har haft virkelig travlt 🙂 Vi har haft en del besøg af hvalpekøbere – venner og naboer. Så der er ikke blevet sparet på kærtegn til hvalpene.  Hvalpene har været ude i den store verden. Det blev dog ikke til nogen badetur desværre, da vandet er alt for koldt endnu. De nyeste billeder er fra toppen. Biltur tog hvalpene i stiv pote.  Alle hvalpe stortrives og det gør mor Debbie også. Nu vare det ikke længe før hvalpene flytter hjem til deres nye familie – måske kommer vi med en sidste opdateret – før det sker 🙂  

Så skal I da heller ikke snydes for det sidste besøg vi havde i haven. Ja – de voksne kan også godt vise legebarnet i sig 😉 

 

Så gik turen ud i den store verden. I skoven med alle hvalpe. Alle tog turen i stiv pote – der blev løbet bredt og de fik lidt forskellige terræner at være i.

 

Fra en hyggelig aften, hvor vores kammerat fik et rigtig godt skud, hvor hvalpene stod i sort/hvidt. 

Den første tur uden for vores grund

Besøg i haven fra vores hvalpekøbere – denne dag fik hvalpene også et lille godbid søg ( god stimulering ) Men selvom hvalpene god kan lide hvalpefoderet – er de altid klar til når mor Debbie tilbyder lidt mælk og hygge. 

10.05.2020

Hvalpene er nu allerede 6 uger – tiden iler afsted. Hvalpene har ofte besøg af nabobørnene – hvalpekøberne har også været så heldige at vejret har tilladt at hvalpene har været ude. Det gode vejr har vi virkelig nydt godt af – og hvalpene elsker at boltre sig på deres store legeplads – især den skønne liggeplads er et hits men det nye badebassin er også nogle hvalpene kan lide – så de har allerede få dyppet poterne i det våde element. Så igen – kære hvalpekøber kan I nyde ugen billeder, ingen tvivl om at alle stor trives. Vi ses igen i næste uge – hvor planen er at hvalpene skal ud i den store verden og opleve lidt større vådområde og mærke duften af skovjord. Vi ses 😎  Selvfølgelig skal I ikke snydes for nogle skønne film af hvalpene – de fortæller jo alt og vi håber I er nyder at kigge på dem.

03.05.2020

I denne uge får I 3 dejlige film af hvalpene – hvalpene nyder at komme ud i haven, hvor de har fået udvidet deres legeplads. Nyt legetøj – og en masse gode aktiviteter er der nu tilbudt dem at prøve kræfter med.  Vi har haft børn på besøg, hvor hvalpene bliver nusset og kælet med. Der er kommet fart over feltet – og maden nydes nu også i haven – når vejret tillader det. Men – nyd de nye billeder der er taget hen over weekend.

26.04.2020

Hvalpene er nu 4 uger gamle og det går bare stærkt nu. De får nu fast føde – hvilket kan se ses på film og billeder i denne uge. Der har været børnebørn på besøg – nabo børnene har også været en tur.  De skønne vejr fik hvalpene glæde af i denne weekend og som det ses på billeder tog det i stiv pote. Dejligt at kunne tage billederne udenfor nu – de bliver altså også meget bedre. Både af børn og hvalpe. Vi ses igen i næste uge.

Alle begge små – Barnebarnet på besøg

19.04.2020

Hvalpene er nu 3 uger gamle og der er virkelig aktivitet i hvalpekassen. Hvalpene har i dag fået klippet negle for første gang samtidig fik de i formiddag hver deres fine halsbånd på. Debbie er den perfekte mor – alle stortrives. Vægten er fint fordelt på alle hvalpe. Der er ingen der lider nød hos mor Debbie. Her en lille billede serie samt en lille film, hvor det tydelig ses at der er god aktivitet i kassen. Samtidig har vi været sammen med hvalpene far i dag – så der kommer også lige et billede af ham. I får rigtig mange billeder i denne uge – de er blevet lidt sjovere at kigge på – God fornøjelse.

Lesser Burdock Forest

10.04.2020

Hvalpene er nu 12 dage gamle – og er begyndt at gå lidt rundt på de små ben. Derfor får I lige en lille extra opdatering – da det er helt utroligt at de også har åbnet deres øjne. Der er virkelig liv i hvalpekassen som det ses på den lille film. vi undskylder støjen fra køkkenet – men Jon er i køkkenet 🙄 – det kan man jo tydelig høre. Men – I får filmen alligevel.

             
04.04.2020

Hvalpene er nu 6 dage gamle – og det går bare derud af. Debbie er en fantastisk mor og –  nusser sine hvalpe til den helt store guldmedalje. Sover ved sidne af sine hvalpe og våger over dem som en hønemor. ALLE har hun tillid til – så der må gerne kigges hvalpe for hendes skyld.

Men det har været nogle skønne dage, men også helt vilde at efter bare 3 dage er alle hvalpe reserveret. Det er helt utroligt og vi er selvfølgelig meget glade for at vores avl er værdsat. Men – det betyder IKKE at I skal snydes for nye billeder af hvalpene her på denne side.   

Her lidt billeder fra dagen i dag – blot 2 dage gamle. Vi har stadig ledige hvalpe – så ring og få en uforpligtet snak.

 

Du kan også få flere oplysninger på Jytte & Boy Rasmussen’s hjemmeside – HER
 
 
Et lille skrive omkring Forest
Forest er hentet i Østrig, Opdrættet af Petra Loidl. Han er født d. 23. maj 2016.
Han er en “glad dreng”, som er meget samarbejdsvillig og arbejder med stor lyst. Han er en dejlig og omgængelig hund i hverdagen, møder verden med glæde og tillid.