Hvalpe 2o21 – 4UHM17 Partridge Frozen Debbi & DKBRCH Partridge Happy Viper

4UHM17 Partridge Frozen Debbi & DKBRCH Partridge Happy Viper

4UHM17 Partridge Frozen Debbi har den 7. april 2021 fået 8 dejlige hvalpe – efter DKBRCH Partridge Happy Viper & Partridge Frozen Debbi.
Det blev til 4 hanner og 4 tæver – alle sorte. Alle hvalpe har det godt og Debbi er allerede en super mor. Hvalpene er klar til at rejse hjemmefra den 2. juni.

Vi forventer hvalpe der bliver gode familiehunde samt med jagtegenskaber. Når I køber en hvalp hos os – er det os der efter 8 ugers observation – vælger den hvalp der passe bedst ind i den nye familie.

Få flere informationer omkring forældrene længere nede på siden

22. maj – 2021 – Hvalpene vokser og vokser. Lige lidt billeder fra haven, så I kan se, hvordan hvalpene udvikler sig. Vejret var ikke det bedste så maven kunne ikke lige lægges på græsplænen. Men en lille film af hvalpene der nyder der mad, hvilket også ses tydeligt. En glad hvalpekøber var på besøg – og Pia tæller timer nu. Rigtig god pinse til jer alle. Husk at se Anders’s fantastiske film længere nede.

Alle hvalpekøberne fik et lille “startsæt” med sig her fra Kennel Andjøh. Jon og jeg håber I bliver rigtig glad for jeres nye hvalp. Vi har gjort hvad vi kunne – for at jeres hvalp har fået en god start på livet. Vi glæder os til at følge jer derude.

Hvalpene er nu rejst hjemmefra – Vi har lige den sidste film af hvalpene der fik lov til at “smage” på vildt. Se den fine film af hvalpene.

Klik på billedet for at sætte filmen igang.

Søndag den 16. maj – besøg af endnu et par hvalpekøbere. Anders er den person, der har kravet mest rundt på vores græsplæne. Vi er imponeret over det flotte resultatet. Virkelig en smuk film som vi håber I alle kan få glæde af at se. Rigtig god fornøjelse. Tak skal du have Anders 🙂

15.05.2021 – Endnu en weekend er i gang. Besøg fra nær og fjern. Hvalpene vokser og vokser og nyder livet på legepladsen i haven. Mor Debbie giver dem stadig fløden til dessert og det kunne godt se ud til at både hvalpe og mor nyder samværet. Liv og glade dage er der ihverttilfald her i huset.

Klik på billedet for at sætte filmen igang
Hvalpene ved mælkebaren -der stadig er fuld af fløde
Klik på billedet for at sætte filmen igang

12.05.2021 – Lidt nye billeder af hvalpene fra haven.

08.05.2021 – Kig i haven. Hvalpene har i dag været ude i haven for første gang. Børnebørn har været på besøg, hvilket var til stor glæde for alle de små guldklumper. Som det kan ses på billederne var der stor glæde for både to og firebenede. Endnu en uge venter med flere dejlige besøg for hvalpene – der med kyshånd tager imod alle besøgene.

03.05.2021 – Hvalpene er nu knap 4 uger gamle. Der er virkelig fart over feltet nu. Hvalpene stavre rundt i hvalpekassen. De har nu fået fast føde for første dag selvom mor Debbie stadig har “fløden” i mælkebaren. Nyd billeder der er taget i ugens løb.

25.04.2021 – Så kom der lidt sjovere billeder på af hvalpene. Der er virkelig sket noget siden sidst. De har fået øjnene åbnet og begyndt at stavre rund på deres små ben. Mor Debbi er den bedste mor, der har fuldstændig tjek på, hvordan hver og én har det. Ingen sag når hundemor er så god.

15.04.2021 – Ja – så kom hvalpene endelig på hjemmsiden. Debbi er som sædvanlig den perfekte mor. Der kommer flere billeder ind i næste uge. Der sker der også meget mere med hvalpene.

DKBRCH Partridge Happy Viper & 4UHM17 Partridge Frozen Debbi

Du kan får flere oplysninger af 4UHM17 Partridge Frozen Debbi HER

Du kan få flere oplyninger omkring Partridge Happy Viper HER

Sundhed for begge forældre: Sundhed: HD: A/0 AD: 0 Se fiktiv stamtavle til hvalpene HER