Lucca hvalpe

ALBA er parret med Team Timberline in A Hurry. Hvalpene er født den 13. marts – det blev til 3 tæver og 2 hanner.

Vi forventer hvalpe der bliver gode familiehunde samt med jagtegenskaber. Når I køber en hvalp hos os – er det os der efter 8 ugers observation – vælger den hvalp der passe bedst ind i den nye familie.

Alle hvalpe er nu rejst hjem til deres nye familier. Vi er sikre på at de alle får et rigtig godt hundeliv.  Held og lykke med jeres nye hvalp.

16.04.2022 – Hvalpene har nu fået deres egen foderskål. Nogen er hurtigere end andre. De har muglighed for at gå ud i gården, hvilket hvalpene benytter sig af med stor lyst.

13.04.2022 – I dag har Lucca’s hvalpe været ude for første gang, det blev til hygge i baggården. Børnene fik den store glæde, tror hvalpene syntes det var lige så skønt at få det skønne besøg.

07.04.2022 – Nu skal I da lige have billeder fra første skønne måltid. Hvalpene gik om bord med stor velbehag. Som det ses – blev der spist med størstedelen af hoved.

05.04.2022 – Så blev det tid til lidt flere billeder af Lucca’s hvalpe. Der er blevet noget mere liv i hvalpekasse. Alt er som det skal være og Lucca er den omsorgsfulde mor. Hvalpene er nu snart 4 uger, hvor de også har fået halsbånd på. Det gør det noget lettere at kende dem fra hinanden. Vi lægger snart flere billeder op til jer.

Lucca har den 13. marts født 5 skønne hvalpe. Det blev til 3 tæver og 2 hanner. Lucca er den perfekte mor der slet ikke ville forlade hvalpekassen den første dag. Hun er bare mor med stor M. Hvalpene vokser som planlagt og alt ånder fred og ro i hvalpekassen.

 

Se Lucca’s egne side  ALBA & Team Timberline in A Hurry.

Få flere informationer om Timberline ved at klikke på stamtavlen

og se de skønne billeder af ham.

 Team Timberline in A Hurry. “DK08647/2016” Stamtavle Team Timberline in A Hurry