Scarlet hvalpe

Andjøh’s Daybreak Scarlet har den 27. marts fået 7 skønne hvalpe, det blev til 4 tæver og 3 hanner. med UHM20 RM21 Myway Gundogs Butler.

Vi forventer hvalpe der bliver gode familiehunde samt med jagtegenskaber. Når I køber en hvalp hos os – er det os der efter 8 ugers observation – vælger den hvalp der passe bedst ind i den nye familie.

16.05.2022 – Hvalpene har været ude på den helt store oplevelse. Vi kørte en tur ud til et stor dejligt område, hvor der var plads til at hvalpene kunne løb frit rundt omkring uden at komme til skade på nogen måde. De fik da også oplevet det våde element. Vandet er jo ikke helt så varmt som vi kunnet have ønsket, men fint nok til at de kunne få dyppet “poterne” De nød det i fulde drag, hvilket også ses tydeligt på de små film vi fik taget.

01.05.2022 – Så har der været hvalpekøber besøg igen. Denne gang kunne de små hvalpe være med i haven. Hvalpene er nu 5 uger gamle og er virkelig begyndt at opdage den skønne verden. Tror alle havde en pragtfuld dag i solen.

19.04.2022 – Hvalpene får nu den første “faste” føde – syntes da lige skulle se denne smukke blomst.

16.04.2022 – Hvalpene er i morgen 3 uger og det går stærkt nu. De syv hvalpe udvikler sig helt efter bogen. De sover stadig rigtig meget – men som det ses på billederne er de begyndt at blive nysgerrig. Det er hel håndfuld guld. Mor Scarlet passer hvalpene til UG.

05.04.2022 – Ja så blev der tid til at lægge lidt billeder ind af Scarlet hvalpe. Hvalpene blev født den 27. marts så det er da vist på tide at vi deler lidt billeder med jer. Der er stadig en tæve ledig. Alt går efter planen de spiser, sover og nyder livet. 

Se Scarlet side: Andjøh’s Daybreak Scarlet  &  UHM20 RM21 Myway Gundogs Butler

  Få flere informationer om “Butler” ved at klikke på stamtavlen

og se de skønne billeder af ham. Butler er hvalp efter STENHØJGÅRDS FASCINATION “FREJA”

UHM20 RM21 Myway Gundogs Butler “DK18979/2018”    Stamtavle_Myway Gundogs Butler